Головна  →  Новини  →  14 травня 2012, 15:34

У столиці відбудеться засідання дискусійного круглого столу «Наука і промисловість – партнери чи сусіди?»

З нагоди відзначення Дня науки у столиці відбудеться засідання дискусійного круглого столу з теми: «Наука і промисловість – партнери чи сусіди?».

Головне управління промислової, науково-технічної та інноваційної політики КМДА спільно з Українським інститутом науково-технічної і економічної інформації проводитиме засідання дискусійного круглого 15 травня о 14:00.

Під час дискусії розглядатимуться питання розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності у столиці, співпраці науки та виробництва.

У засіданні братимуть участь начальник Головного управління промислової, науково-технічної та інноваційної політики Людмила Денисюк, голова Голосіївської РДА Олександр Незнал, голова Ради директорів промислових підприємств столиці Володимир Осадчий, радник голови Київської міської державної адміністрації Оксана Мовчан, а також представники Інституту фізики НАН України, НТУУ «Київський політехнічний інститут». Також заступники районних державних адміністрацій, представники Українського інституту науково-технічної і економічної інформації, Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Геннадія Доброва НАН України, представники Головних управлінь Київської міської державної адміністрації та інші.

Перейти до спискуВерсiя для друку