Порядок підготовки проекту рішення Київської міської ради про передачу (надання) земельної ділянки та прийняття такого рішення

1. Після погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, здійснення державної реєстрації земельної ділянки та внесення інформації до міського земельного кадастру, а в разі необхідності здійснення обов'язкової державної експертизи землевпорядної документації згідно із законом – після отримання позитивного висновку такої експертизи, зацікавлена особа з метою прийняття Київською міською радою рішення про передачу (надання) земельної ділянки в користування (у власність) звертається в дозвільний центр (Центр надання адміністративних послуг) з відповідною заявою на одержання документа дозвільного характеру

2. Державний адміністратор дозвільного центру у день реєстрації заяви або наступного дня передає заяву з доданими до неї документами до секретаріату Київської міської ради.

3. Секретаріат Київської міської ради разом з дорученням (резолюцією) Київського міського голови або заступника міського голови – секретаря Київради у день надходження заяви або наступного дня надсилає її з доданими до неї документами до Департаменту земельних ресурсів для підготовки проекту рішення Київської міської ради про передачу (надання) земельної ділянки в користування (у власність) або про відмову у передачі (наданні) земельної ділянки в користування (у власність).

4. Рішення про передачу (надання) земельної ділянки в користування (у власність) або про відмову в передачі (наданні) земельної ділянки приймається Київською міською радою в порядку, встановленому Регламентом Київської міської ради.

5. Рішення Київської міської ради про надання (передачу) земельної ділянки особі у користування (у власність) або про відмову у передачі (наданні) земельної ділянки в користування (у власність) передається секретаріатом Київської міської ради державному адміністратору для видачі зацікавленій особі або її уповноваженому представнику.

Перейти до спискуВерсiя для друку