Головна  →  Новини  →  12 травня 2012, 12:34

3 червня на Європейській площі відбудеться «Фестиваль «Сходи до Неба-2012»

Щорічний міжнародний фестиваль «Сходи до Неба» відбудеться у столиці 3 червня з 19:00 до 24:00 на Європейській площі. Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Зауважимо, що для організації та проведення заходу з 18:00 3 червня до 5:00 4 червня на Європейській площі буде здійснено перекриття транспортного руху.

До участі у гала-виставі запрошені всесвітньовідомі майстри. Киян та гостей міста вітатимуть вокалісти: бас Анатолій Кочерга, сопрано Ольга Микитенко; музиканти: піаніст Дмитро Найдич, скрипаль Василь Попадюк, композитор Ігор Стецюк, а також балерина Олена Філіп’єва, скульптор Олексій Володимиров та модельєр Ольга Симонова. Крім того, дасть концерт Національний симфонічний оркестр України під керівництвом Володимира Сіренка.

«Фестиваль «Сходи до Неба» презентує українську класичну культуру як унікальний інструментарій пошуку шляхів перспективи людства. Крім того, проект сприяє утвердженню іміджу культури України у світі.

Зазначимо, що організаційну та методичну підтримку від міської влади фестивалю надаватимуть спеціалісти Головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку