Інформація Департаменту охорони здоров’я КМДА про виконання Плану дій за вересень 2014 року

До пункту 2:

Серед заходів, що відбулись у вересні 2014 року за участю громадськості, слід зазначити захід, що відбувся 09 вересня 2014 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації, а саме: громадські слухання з питань реформування системи охорони здоров`я: соціально-економічні передумови створення лікарень інтенсивного лікування, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Під час слухань обговорювались питання щодо створення лікарень інтенсивного лікування на базі визначених лікарень для дорослих та дітей, оптимізації ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, розширення хоспісних та реабілітаційних ліжок, створення централізованої лабораторної служби на правому та лівому берегах столиці.

Захід відбувся під головуванням заступника голови Київської міської державної адміністрації Радуцького М.Б. за участю медичної громадськості міста, у тому числі представників закладів МОЗ України (НМУ імені О.О. Богомольця, НМАПО імені П.Л.Шупика) та приватної форми власності; представників профспілкових організацій, засобів масової інформації.

За підсумками проведення громадських слухань та внесених пропозицій напрацьовано відповідний Протокол.

Повідомляємо, що інформація про результати проведення заходу висвітлено в засобах масової інформації та надсилано до виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), у тому числі до Департаменту суспільних комунікацій.

До пункту 3:

У Департаменті охорони здоров’я здійснюється постійна робота щодо своєчасного інформування виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про стан реалізації Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

Дана інформація розміщується на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації за відповідною рубрикою.

До пункту 5:

У Департаменті охорони здоров’я здійснюється постійна робота щодо попередження проявів корупції в закладах охорони здоров’я м. Києва.

Здійснюється постійна робота щодо ознайомлення з директивними та розпорядчими документами з даних питань.

На апаратних нарадах Департаменту охорони здоров’я розглядаються питання щодо дотримання фінансово-бюджетної дисципліни в закладах охорони здоров’я міста Києва в рамках діючого законодавства України.

02.10.2014 року у Департаменті відбулась нарада з економічних питань та бюджету, в рамках якої обговорювались питання щодо виконання Плану заходів щодо посилення фінансової дисципліни та економії бюджетних коштів в умовах фінансово-економічної кризи у 2014 році, ухваленого рішенням Київської міської ради від 31.07.2014 № 33/33; виконання розпорядження Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 22.08.2014 року № 934 «Про встановлення лімітів споживання теплової, електричної енергії, природного газу, водопостачання та водовідведення на 2014 рік для бюджетних установ, що фінансуються з бюджету м. Києва, та КП «Київміськсвітло» та питання інвестиційної діяльності галузі «Охорона здоров’я».

Повідомляємо також, що на офіційному веб-сайті Департаменту за відповідними рубриками оприлюднюється інформація, пов’язана з доступом громадян до публічної інформації, державною акредитацією закладів охорони здоров’я, атестацією медичних працівників, проведенням тендерів на закупівлю товарів (робіт, послуг), конкурсів на займання вакантних посад тощо.

До пункту 8:

Департаментом охорони здоров'я здійснюється постійна робота щодо оновлення офіційного веб-сайту Департаменту охорони здоров'я та офіційного інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації за визначеними тематиками.

Перейти до спискуВерсiя для друку