Від Оболонського району

З метою надання допомоги військовим формуванням в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України структурними підрозділами Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації на рахунок Міністерства оборони України перераховано одноденний заробіток для потреб Збройних Сил України.

З коштів первинної профспілкової організації Оболонської райдержадміністрації було виділено 17 тисяч гривень та додатково зібрано працівниками райдержадміністрації 21 тисячу гривень, на які було придбано бронежилети для військовослужбовців з Оболоні, які проходять службу в зоні АТО. Крім того, профспілковим комітетом Оболонської райдержадміністрації організовано збір теплих речей для військових, які перебувають в зоні проведення АТО.

Працівниками управління праці та соціального захисту населення Оболонської райдержадміністрації та Оболонського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зібрані кошти у розмірі 9 тисяч гривень та передані родинам бійців АТО, які отримали поранення та знаходяться на лікуванні у військовому шпиталі. На даний час робота щодо збору коштів продовжується. Також було зібрано речі, білизна та засоби особистої гігієни та передано до районного військкомату для подальшого відправлення в зону АТО.

За сприяння торговельних підприємств Оболонського району для військових формувань в зоні проведення АТО щотижнево направляється питна вода та продукти харчування.

За ініціативи промислових підприємств району закуплено та передано генератори та радіостанції для бійців 12-го батальйону територіальної оборони «Київ».

Керівництвом райдержадміністрації систематично проводяться зустрічі з представниками волонтерських організацій, які надають допомогу військовослужбовцям.

При Оболонській райдержадміністрації створено Міжвідомчу координаційну комісію по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, та сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО. Відбулось 2 засідання комісії, на яких розглядались питання організації допомоги бійцям АТО, їхнім сім’ям, тимчасовим переселенцям, які мешкають в Оболонському районі, а саме: надання психологічної та юридичної допомоги, збір коштів на лікування поранених, обстеження помешкань та вирішення питання підключення до опалення тощо. Налагоджено співпрацю з благодійним фондом «Ветеран-1» та громадською організацією «Громадська варта Оболоні» щодо підтримки учасників АТО та їх сімей.

Продовжується робота Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, та сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО.

За підтримки Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації створений та зареєстрований благодійний фонд «ВЕТЕРАН 1». Сім'ї загиблого учасника АТО депутатом Київської міської ради надана матеріальна допомога у розмірі 5 тис. гривень, районною організацію Товариства Червоного Хреста України надана гуманітарна допомога у вигляді засобів гігієни на 800 гривень,

Бійцям АТО, які знаходяться на лікуванні в Київському військовому шпиталі, депутатом Київської міської ради надана матеріальна допомога у розмірі 5 тис. гривень кожному.

Перейти до спискуВерсiя для друку