Від Святошинського району

Святошинський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою організації спільної, своєчасної та професійної допомоги дітям з сімей переселенців із зони АТО та тимчасово окупованої території АР Крим організовує та проводить семінари, тренінги, робочі зустрічі для педагогів та психологів навчальних закладів району, на яких відпрацьовуються спільні шляхи подолання психологічних проблем у даної категорії осіб.

Ось вже третій місяць в підліткових клубах за місцем проживання по роботі з дітьми, підлітками та дорослим населенням триває акція «Подаруй промінь сонця герою», під час якої діти пишуть листи нашим захисникам та створюють для них малюнки, даруючи підтримку й оптимізм військовим, задіяним в АТО.

Крім того, у всіх підліткових клубах естетичного спрямування збирають медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни, теплий одяг, ковдри й подушки тим, хто сьогодні рятує нам життя і виборює свободу.

Щотижневу доставку допомоги українським військовим, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни та підтримку сімей поранених бійців власними силами організували члени районної громадської організації Спілка ветеранів Афганістану.

На базі Святошинського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (просп. Леся Курбаса, 18-г) виділено кімнату для збору речей, продуктів харчування та коштів для бійців АТО.

Відділом з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації районної влади постійно проводиться робота щодо забезпечення тематичного наповнення і регулярного оновлення інформації на веб-сайті Святошинської державної адміністрації, спрямованої на роз’яснення важливості збереження незалежності, цілісності та суверенітету України, формування позитивного іміджу Української держави.

Перейти до спискуВерсiя для друку