Від Дніпровського району

За інформацією, наданою управлінням освіти навчальними закладами району для збору фінансових ресурсів, матеріально-технічних засобів, продуктів харчування, речей була проведена благодійна акція «Допоможи сім’ї з теплотою в серці», під час якої учні, педагоги та батьківська громадськість навчальних закладів зібрали для осіб переміщених із тимчасово окупованої території і зони проведення антитерористичної операції: одяг – 304 шт.; засоби обігріву – 10 шт.; 19 дітей забезпечено харчуванням у навчальних закладах.

Управління охорони здоров’я повідомило, що допомога учасникам проведення антитерористичної операції у східних областях України передана у вигляді фінансових ресурсів, що були утримані, за згодою, із заробітної плати працівників охорони здоров’я та перераховані на розрахунковий рахунок Міністерства оборони України за цільовим призначенням: на матеріально-технічні засоби – 77 200 грн., на медичне забезпечення – 22 000 грн.

Як повідомив відділ з питань внутрішньої політики, волонтерами Дніпровського району проведено благодійний ярмарок на Русанівському бульварі зі збору коштів для поранених українських військових, на яких було зібрано 21 194 грн. Кошти були зібрані на ярмарку, котру організували школи та бібліотеки Лівобережного масиву, ветерани, комітет соцзахисту Русанівки та благодійний фонд Маляревича. На ці кошти було придбано нові зимні шини на сідловий тягач DAF XF-95, які передані до 12 батальйону. Закуплена сітка "ден90"14,8 кг та була роздано в 4-ри школи, а саме 330, 137, 136, 141 для виготовлення маскувальної сітки. Також всі бажаючі жителі долучилися до виготовлення маскувальних сіток на Русанівському бульварі.

З метою підтримки та допомоги спеціалісти Дніпровського районного центру зайнятості 20 листопада 2014 року здійснили виїзну акцію до 140 вимушених переселенців зі Сходу України, які знайшли прихисток у стінах громадської організації «Чесна і свята країна».

Під час зустрічі відвідувачі розповіли про послуги, які можна отримати в Службі зайнятості, правила постановки на облік, надали юридичну консультацію та корисні поради щодо пошуку роботи. Слухачі отримали психологічну підтримку та відповіді на поставлені питання.

Перейти до спискуВерсiя для друку