Головна  →  Оголошення  →  27 листопада 2014

Інформаційне повідомлення про підсумки конкурсу на право оренди нежитлових приміщень територіальної громади міста Києва

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що 12 листопада 2014 року о 15-00 год відбувся конкурс на право оренди:

  • нежитлового вбудованого приміщення підвального поверху, загальною площею 49,3 кв.м в будинку № 16 на вул. Івана Кудрі, для розміщення офісу/ розміщення майстерні архітектора;
  • нежитлового приміщення першого поверху, загальною площею 23,5 кв.м в будинку № 2 на вул. Івана Мазепи, для розміщення аптеки, що реалізує готові ліки.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій претендентів на участь в конкурсі, визначено, що переможцем конкурсу на право оренди:

  • нежитлового вбудованого приміщення підвального поверху, загальною площею 49,3 кв.м в будинку № 16 на вул. Івана Кудрі, для розміщення офісу/ розміщення майстерні архітектора стало товариство з обмеженою відповідальністю „Золотий Остап”, як єдиний претендент, який прийняв участь у конкурсі та взяв на себе зобов’язання виконати всі умови конкурсу;
  • нежитлового приміщення першого поверху, загальною площею 23,5 кв.м в будинку № 2 на вул. Івана Мазепи, для розміщення аптеки, що реалізує готові ліки стало товариство з обмеженою відповідальністю „Компанія «Фарм – Союз», як такий, що запропонував найбільший розмір орендної плати та взяв на себе зобов’язання виконати всі умови конкурсу.
Перейти до спискуВерсiя для друку