Головна  →  Оголошення  →  15 грудня 2014

19 грудня 2014 року до святкування Дня Святого Миколая в концертному залі ДЦ КПІ в Києві відбудеться 6-й Фінальний гала-концерт «Свято Дитячих Мрій»

Участь у гала-концерті візьмуть фіналісти шести номінацій Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Урок Казки», а також зірки українського шоу-бізнесу.

Всеукраїнський дитячий соціальний проект «Свято дитячих мрій» один з самих відомих культурно-мистецьких заходів в Україні, мета якого підтримка творчо обдарованих дітей розвиток сучасних форм молодіжного естрадного мистецтва шляхом виявлення та підтримки яскравих творчих особистостей їх залучення до цього процесу, патріотичне і духовне виховання,, тим більше в період непростого часу яке переживає наша Україна.

Досягнення за 5 років існування проекту:

  • Більше 10 000 дітей взяло участь у проекті
  • До реалізації проекту долучились 27 регіонів України. Серед активних учасників: дорослі і діти, представники органів центральної та місцевої влади, громадські діячі, партнери проекту, спонсори, меценати. Проект придбав більше 100 нових партнерів
  • Більше 60 зірок української та зарубіжної естради долучилися до проекту
  • Більше 10 000 учбових та творчих закладів України прийняли участь у проекті
  • Залучившись нашою допомогою 7 дітей знайшли дорогу в майбутнє, зайнявшись професійною діяльністю
  • 4 дитячих будинки в Запорізькій, Миколаївський, Одеській та Кіровоградській областях заручилися подальшою допомогою і підтримкою наших партнерів, які стали для них хрещеними батьками
  • Володарка Гран-Прі 2011 року, талановита незряча співачка з Запоріжжя Аліна Приступа, отримала можливість обслідування з подальшою операцією за кордоном, була нагороджена від наших партнерів путівкою до Європи, отримала приз від співачки Камалії з записом в студії та зйомкою професійного кліпу.
Перейти до спискуВерсiя для друку