Від Дніпровського району

Як повідомили в РДА, ДП «Дарницький вагоноремонтний завод» надало фінансову допомогу в розмірі 165577,81 грн. працівникам підприємства, які беруть участь у антитерористичній операції у східних областях України та пораненим в ході АТО бійцям.

Також 8 грудня депутати Київради разом з волонтерами благодійних організацій (благодійного фонду «Дніпровська ініціатива» та благодійної організації «Міжнародний фонд «Волошка») відвідали міську клінічну лікарню № 11, що на території району ДВРЗ. Тут у спеціалізованому відділенні ветеранів війни проходять курс лікування та реабілітації українські військові, які постраждали в операціях в зоні АТО.

У День Збройних Сил України громадськість району передала бійцям комплекти термостійкого одягу, ліки, пакунки провізії та інші необхідні речі.

Управління освіти повідомило, що батьки, учні та вчителі СШ № 65 провели благодійну ярмарку «Допоможемо бійцям АТО» під час якої зібрали кошти в сумі 3702 грн. На зазначені кошти придбали продукти харчування, протизапальні засоби лікування та передали через волонтерів бійцям у зону проведення АТО.

Учні, батьки та вчителі Технічного ліцею провели акцію «Зігріємо бійців своїм теплом» із збору теплих речей. Було зібрано 202 пари шкарпеток, що передали бійцям.

Перейти до спискуВерсiя для друку