Від Дніпровського району

Як повідомили в РДА, Дніпровською організацією товариства «Червоний Хрест» зібрані кошти в сумі 73 600 грн., які передали в зону АТО. Також передані: одяг, взуття, простирадла, кухонний посуд, постільна білизна та інші необхідні речі.

Окрім того, у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 99 м. Києва відбувся благодійний ярмарок на підтримку бійців АТО, під час якого було зібрано 9196 грн. На зазначені кошти придбали необхідні речі для поранених бійців у Головний військовий клінічний госпіталь та для Зведеного батальйону Територіальної Оборони «Батальйон ОУН».

Для бійців батальйону «ОУН», який воює в Донецькому аеропорту, було придбано: каву – 36 уп., чай – 15 уп., вермішель швидкого приготування – 150 пачок, молоко згущене – 20 банок, тушонка – 22 банки, картки поповнення телефонів – 15 шт. на 40 грн., балаклави – 5 шт., рукавиці – 35 пар, носки – 36 пар,. шапки – 30 шт., ліхтарики з батарейками – 5 шт. Разом з речами передали дитячі листівки та малюнки з привітаннями і найкращими побажаннями до Дня Святого Миколая та Нового року.

У Головний військовий клінічний госпіталь придбали: каву – 20 уп., чай – 10 уп., картки поповнення телефону – 15 шт. на 40 грн., носки – 24 пари, шапки – 26 шт., шампунь – 12 шт., крем для гоління – 17 шт., гель після гоління – 20 шт., тонік після гоління – 20 шт. Разом з речами передали дитячі листівки, малюнки та листи.

Окрім того, були передані малюнки, плакати, листівки та подарунки для 25 БТО «Київ» через КМГО «Демократичні ініціативи молоді».

Перейти до спискуВерсiя для друку