Інформація Департаменту охорони здоров’я КМДА про виконання Плану дій за грудень 2014 року

До пункту 2:

У Департаменті охорони здоров’я проводиться постійна робота щодо розміщення інформаційних матеріалів стосовно подій, які відбувалися та відбуваються на базі закладів охорони здоров’я.

Відповідно до наказу Департаменту охорони здоров’я від 10 грудня 2014 року № 644 «Про організацію медичного забезпечення мешканців та гостей міста Києва під час проведення загальнодержавних та загальноміських новорічних та різдвяних заходів» силами та засобами Департаменту охорони здоров’я з 19 грудня 2014 року по 19 січня 2015 року забезпечуватиметься медичний супровід загальноміських, загальнодержавних новорічних та різдвяних заходів.

Прес-реліз щодо змісту зазначеного вище наказу також висвітлено в засобах масової інформації.

До пункту 3:

У Департаменті охорони здоров’я здійснюється постійна робота щодо своєчасного інформування виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про стан реалізації Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

Дана інформація розміщується на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації за відповідною рубрикою.

До пункту 5:

У Департаменті охорони здоров’я здійснюється постійна робота щодо попередження проявів корупції в закладах охорони здоров’я м. Києва. Проводиться постійна робота щодо ознайомлення з основними пріоритетами Уряду з питань боротьби з корупцією.

На апаратних нарадах Департаменту охорони здоров’я розглядаються питання щодо дотримання фінансово-бюджетної дисципліни в закладах охорони здоров’я міста Києва в рамках діючого законодавства України.

Так, відповідно до Плану основних організаційних заходів Департаменту охорони здоров’я на грудень 2014 року 22 грудня 2014 року у Департаменті охорони здоров’я відбулася розширена апаратна нарада Департаменту з питань дотримання закладами охорони здоров’я м. Києва фінансово-бюджетної дисципліни.

Порядком денним наради було передбачено заслуховування керівників закладів охорони здоров’я з питань, пов’язаних з результатами проведення контрольних заходів Державної фінансової інспекції в м. Києві та результатами перевірки Сектором внутрішнього фінансового аудиту Департаменту охорони здоров`я.

Учасниками засідання також розглядались питання закупівлі медикаментів та продуктів харчування за рамковими угодами.

Повідомляємо також, що на офіційному веб-сайті Департаменту за відповідними рубриками оприлюднюється інформація, пов’язана з доступом громадян до публічної інформації, державною акредитацією закладів охорони здоров’я, атестацією медичних працівників, проведенням тендерів на закупівлю товарів (робіт, послуг), конкурсів на займання вакантних посад тощо.

До пункту 8:

Департаментом охорони здоров'я здійснюється постійна робота щодо оновлення офіційного веб-сайту Департаменту охорони здоров'я та офіційного інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації за визначеними тематиками.

Перейти до спискуВерсiя для друку