Головна  →  Новини  →  28 квітня 2012, 15:13

У столиці відбудуться загальноміські заходи з відзначення Дня Перемоги

За інформацією Управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці, з нагоди 67-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні у столиці відбудеться низка загальноміських заходів.

Так, 3 травня представники міської влади привітають ветеранів, які знаходяться на лікуванні у Київському міському клінічному шпиталі інвалідів Великої Вітчизняної війни. Святкова зустріч керівництва КМДА з учасниками бойових дій, представниками громадських організацій ветеранів війни та праці Києва відбудеться 4 травня у Колонній залі міськадміністрації. Того ж дня о 16:30 у кінотеатрі «Жовтень» ветеранам презентують новий кінофільм «Білий тигр», який присвячено подіям війни 1941-1945 років. Також відбудеться зустріч із режисером картини Кареном Шахназаровим.

Безпосередньо 9 травня, відбудеться комплекс заходів, присвячених відзначенню 67-ї річниці завершення Великої Вітчизняної війни. Традиційно відбудеться покладання квітів до могили Невідомого солдата у парку Вічної Слави, а також офіційні урочистості На Майдані Незалежності. Крім того, ветеранів привітають відомі українські виконавці, які візьмуть участь у концертній програмі «Фронтові сторінки сімейного альбому».

У Національному комплексі «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років» відбудеться великий мітинг-концерт «Ту славну весну не забути повік».

Із 16:00 на Майдані Незалежності розпочнеться святковий марафон, у якому візьмуть участь оркестри Збройних сил України і творчі колективи Міністерства внутрішніх справ, популярні артисти (гурт «ВВ», «Мед Хедс», «Время и Стекло», Потап і Настя, Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Еріка).

Завершиться святкове дійство 9 травня о 21:45 феєрверком «Салют Перемоги».

Перейти до спискуВерсiя для друку