Інформація Департаменту охорони здоров’я КМДА про виконання Плану дій за лютий 2015 року

До пункту 3:

У Департаменті охорони здоров’я проводиться постійна робота з питань обговорення з громадськістю основних напрямків діяльності.

Наприкінці лютого - на початку березня 2015 року у Департаменті охорони здоров’я опрацьовано пропозиції до Плану засідань до Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради (далі - Ради) на 2015 рік.

В рамках зазначеного Плану протягом лютого 2015 року відбулось одне із засідань Ради, на якому розглядалось питання подальшого реформування галузі.

17.03.2015 планується проведення чергового засідання з питань медичного забезпечення мешканців м. Києва в рамках виконання міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам».

05.03.2015 року заплановано засідання Колегії Департаменту за підсумками діяльності галузі у 2014 році. Для участі у засіданні традиційно запрошуються представники громадських, благодійних та профспілкових організацій м. Києва.

За допомогою офіційного веб-сайту Департаменту охорони здоров’я продовжено роботу щодо інформування громадськості про заплановані в Департаменті заходи та про заходи, що відбулись.

До пункту 4:

У Департаменті охорони здоров’я підтримується постійний взаємозв’язок з консультативно-дорадчими органами, утвореними при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації).

Розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 21 травня 2013 року № 738 (в редакції розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 19.11.2014 № 1358 затверджено склад Колегії Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) як дорадчий орган виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), до якого входять представники громадських, благодійних та профспілкових організацій м. Києва.

В рамках співпраці представники зазначених вище органів запрошуються на засідання колегій Департаменту.

До пункту 5:

На офіційному веб-сайті Департаменту охорони здоров’я за відповідними рубриками розміщено інформацію про Департамент (інформація про керівний складДепартаменту, прізвища, імена, по батькові керівників, їх контактні дані, Положення про Департамент охорони здоров’я, нормативно-правові акти, що регламентують його діяльність, перелік структурних підрозділів Департаменту, їх основні функції, прізвища, імена, по батькові керівників, їх контактні дані тощо).

В оперативному режимі розміщується інформація щодо заплановані заходи та про результати їх проведення (протоколи апаратних нарад, рішення колегій та ін.).

До пункту 6:

На офіційному веб-сайті Департаменту охорони здоров’я за рубрикою «Обговорення» розміщуються проекти нормативно-правових документів Міністерства охорони здоров’я України, виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Департаменту охорони здоров’я для можливості їх обговорення широким загалом.

Розміщено графік прийому громадян керівництвом Департаменту, робота «гарячих ліній» Департаменту тощо.

До пункту 7:

На офіційному веб-сайті Департаменту охорони здоров’я за рубрикою «Бюджет» забезпечено роботу щодо висвітлення відповідної інформації стосовно бюджету м. Києва, зокрема: розміщення звітів по паспортам бюджетних програм, паспорта бюджетних програм на поточний рік тощо.

За визначеними рубриками розміщуються матеріали, що стосуються закупівель по Департаменту та по кожному окремому закладу.

До пункту 10:

У Департаменті охорони здоров’я здійснюється постійна робота щодо попередження проявів корупції в закладах охорони здоров’я м. Києва. Проводиться постійна робота щодо ознайомлення з основними пріоритетами Уряду з питань боротьби з корупцією.

Так, 04 лютого 2015 року у приміщенні Київського міського центу перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій відбувся тематичний короткостроковий семінар «Законодавче регулювання протидії корупції», в якому приймали участь відповідальні особи з питань запобігання та виявлення корупції закладів охорони здоров'я, що входять до сфери управління Департаменту охорони здоров'я.

Семінар проводився відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 31 грудня 2014 року № 1573 «Про підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та працівників комунальних підприємств, установ і організацій у 2015 році» та плану-графіка підвищення кваліфікації працівників комунальних підприємств, установ та організацій на 2015 рік.

Повідомляємо також, що на офіційному веб-сайті Департаменту за відповідними рубриками оприлюднюється інформація, пов’язана з доступом громадян до публічної інформації, державною акредитацією закладів охорони здоров’я, атестацією медичних працівників, проведенням тендерів на закупівлю товарів (робіт, послуг), конкурсів на займання вакантних посад тощо.

До пункту 23:

Інформація щодо стану реалізації Плану дій з впровадження в Україні Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» в місті Києві у 2014-2015 роках надається своєчасно в межах компетенції до Управління преси та інформації Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Перейти до спискуВерсiя для друку