Підприємцям щодо проекту Комплексної програми

Шановні підприємці!

Інформуємо вас, що для вирішення на міському рівні завдань з розвитку підприємницького середовища ми розробили проект Комплексної київської міської цільової програми сприяння розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку на 2015-2018 роки (далі – Комплексна програма).

Ми обговорили проект Комплексної програми з громадськими об’єднаннями підприємців, промисловців та організаціями роботодавців, які входять до складу Координаційної ради з питань розвитку підприємництва при Київській міській державній адміністрації, Радою директорів підприємств, установ та організацій м. Києва та громадськими організаціями, що працюють у сфері ринкової діяльності. Всі пропозиції підприємств, установ, громадських організацій врахували при доопрацюванні Комплексної програми.

Комплексна програма отримала позитивні висновки Департаменту економіки та інвестицій та Департаменту фінансів, а також погоджена Київським міським територіальним відділенням Антимонопольного комітету України.

Наразі Комплексна програма знаходиться на розгляді постійних комісій Київської міської ради та найближчим часом буде винесена на розгляд її пленарного засідання.

 

Файл документа: Комплексна Програма 15-18.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку