Від Департаменту освіти і науки, молоді та спорту

Департамент інформує громадськість про проведення благодійних акцій та заходів на підтримку бійців АТО та вимушених переселенців. Батьківська, педагогічна та учнівська громадськість м Києва ініціюють, організовують та беруть участь у благодійних акціях щодо збору речей, продуктів харчування, медикаментів тощо.

З 19 січня за ініціативи громадської організації «Київська міська спілка ветеранів АТО» та благодійного фонду «Український опір» за підтримки Київської міської державної адміністрації, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, громадської організації «Рада батьків міста Києва», управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій проводять загальноміську благодійну акцію «Школи Києва – бійцям АТО». У рамках акції відбуваються зустрічі учнівської молоді столиці з бійцями АТО; збирають та передають макулатуру представникам громадської організації «Київська міська спілка ветеранів АТО». Налагоджено взаємодію з громадською організацією «Київська міська спілка ветеранів АТО».

У переддень Великодня за ініціативи Департаменту, батьківської, педагогічної та учнівської громадськості міста Києва зібрали: паски – 3782 шт., писанки, крашанки, малюнки, листівки, обереги; продукти харчування (цукерки, печиво, чай, кава, згущене молоко, сік, цукор, вермішель, рис, гречана крупа, фрукти, консерви, халва, шоколад, насіння соняшникове, хліб домашній); одяг (шкарпетки, шапки, реглани, черевики, футболки); засоби гігієни (зубна паста, зубні щітки, гігієнічна помада, вологі серветки, туалетний папір, шампунь, серветки, мило туалетне, господарське мило, крем, крем для гоління, станки для гоління, гель для душу). Зібрані речі через волонтерську організацію «Коло медіа» передали воїнам АТО та дітям зі Сходу.

Перейти до спискуВерсiя для друку