Від Дніпровського району

Волонтери благодійного фонду «Дніпровська ініціатива» підготували та відправили до зони АТО 5 маскувальних сіток. Також для військових АТО виготовили маскувальний костюм «кікімора».

Волонтери брали участь у благодійному ярмарку 28 березня, під час якого зібрали 1 211 грн, що передадуть до опікового центру.

Готується до відкриття Центр психічної допомоги переселенцям та воїнам за адресою: вул. Бажова, 12.

Як повідомив відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, волонтери церкви Парафії Преподобних Антонія та Феодосії Печерських Дніпровського району відправили для бійців АТО речі та продукти харчування.

Представники благодійного фонду Олеся Маляревича виділили кошти в сумі 1700 грн на придбання спальника та берців бійцю 27 артилерійського полку.

У районних закладах освіти з 6 до 8 квітня тривала акція «Пасхальний кошик для бійців АТО». Під час акції було зібрано та передано паски, чай, цукерки, вітальні листівки та листи.

У березні учні, батьки та вчителі СЗШ № 128 надали допомогу Київському міському опіковому центру, де проходять лікування та реабілітацію військовослужбовці із зони проведення АТО.

6 квітня учні, вчителі та батьки НВК № 176 надали матеріальну допомогу на ремонт бойової техніки у військово-патріотичному музеї с. Шампань Звенигородського району Черкаської області.

Перейти до спискуВерсiя для друку