Роз’яснення щодо середньої заробітної платні керівництва Департаменту земельних ресурсів

Департамент земельних ресурсів надає роз’яснення на критичні матеріали в ЗМІ щодо премій керівництва Департаменту.

Відповідно до інформації, оприлюдненої депутатом Київської міської ради, премія директора Департаменту земельних ресурсів в місяць склала 16545,00 грн. Зазначена цифра є необґрунтованою і не відповідає інформації, яку Департамент надавав на запит депутата КМР. 

У запитуваній інформації мова йшла про премії та інші додаткові виплати, які можуть включати відпускні працівника, лікарняні, компенсацію за невикористані відпустки, матеріальну допомогу на оздоровлення тощо.

Великий розмір виплат у літній період (період відпусток) і говорить про інші додаткові виплати, які здійснюються при наданні відпустки, які є обов’язковими, зазначили в Департаменті.

Водночас, у Департаменті земельних ресурсів зауважили, що про середню заробітну плату директорів департаментів та їхніх заступників може говорити їх декларація, у якій наведена річна сума доходів. Так, середньомісячна нарахована заробітна плата директора Департаменту земельних ресурсів у другому півріччі 2014 року склала 4 тис. грн. Декларації розміщені на сайті КМДА.

Що стосується нарахованих премій (без вирахування податків та зборів) директору Департаменту, то їх середньомісячний розмір у другому півріччі 2014 року (період з запиту депутата) складав 4 тис. грн.

Перейти до спискуВерсiя для друку