Звіт про базове відстеження результативності проекту наказу Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до наказу Головного управління транспорту та зв’язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) № 107 від 22.07.2009»

1. Вид та назва регуляторного акта

Наказ Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до наказу Головного управління транспорту та зв’язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) № 107 від 22.07.2009».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності

Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3.Цілі прийняття акта

Вказаний Проект було підготовлено з метою забезпечення відповідності вимогам чинного законодавства положень договорів на організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Проект наказу не містить дискримінаційних або таких, що обмежують конкуренцію норм. В той же час, прийняття регуляторного акту дозволить встановити чіткі вимоги до надання дозвільних документів, вимоги щодо їх отримання.

4. Строк виконання заходів з відстеження результативності

З «19» червня по «10» серпня 2015 року

5. Тип відстеження

Базове відстеження

6. Методи одержання результативності відстеження

Для проведення базового відстеження використовувалась статистична інформація щодо здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Києві, що наявна в Комунальній службі перевезень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської держаної адміністрації).

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних

Серед показників результативності впровадження регуляторного акта є:

- отримання своєчасних та якісних послуг перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Києва;

- отримання послуг перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Києва в порядку та на умовах, що відповідають чинному законодавству України.

Наслідком дії регуляторного акта є здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Києві відповідно до вимог чинного законодавства.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

Основними показниками результативності даного регуляторного акта визначені таки показники:

  • кількість укладених із суб’єктами господарювання договорів на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування м. Києва: близько;
  • кількість суб’єктів господарювання, які будуть провадити підприємницьку діяльність на території міста Києва відповідно до вимог регуляторного акта: близько 35 перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Києві.

9. Заходи, за допомогою яких будуть здійснюватися відстеження результативності регуляторного акта

Повторне відстеження результативності регуляторного акта буде здійснюватись через рік після набрання ним чинності, але не пізніше двох років з дня набрання чинності цим актом.

Періодичні відстеження результативності регуляторного акта будуть здійснюватися раз на кожні три роки починаючи з дня закінчення заходів з повторного відстеження результативності цього акта.

Повторне та періодичні відстеження результативності регуляторного акта будуть здійснюватися згідно з планами заходів та графіками по відстеженню, які затверджуються розробником цього регуляторного акта.

Контроль за виконанням вимог регуляторного акта покладено на виконавчий орган Київської міської ради (Київську міську державну адміністрацію).

Перейти до спискуВерсiя для друку