Оголошення про закупівлю за кошти державного бюджету 10 однокімнатних та 10 двокімнатних квартир

Департаментом будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) здійснюється закупівля за кошти державного бюджету 10 однокімнатних та 10 двокімнатних квартир, з технічним облаштуванням і внутрішнім оздобленням, для забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 № 348.

Відповідно до зазначеної постанови субвенція спрямовується на придбання житла у прийнятих в експлуатацію новозбудованих житлових будинках (на первинному ринку) та на вторинному ринку.

Вартість придбання 1 кв. метра загальної площі житла визначається за результатами закупівлі та повинна бути найнижчою серед запропонованої учасниками торгів.

Крім цього, житло, що надається інвалідам І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, повинно відповідати вимогам законодавства стосовно доступності для інвалідів.

Забудовникам та власникам квартир необхідно направляти свої пропозиції з порушеного питання Департаменту будівництва та житлового забезпечення:

  • поштовим зв’язком: вулиця Володимирська, 42, м. Київ, 01601
  • факсимільним зв’язком за телефонами: 234-01-24, 235-30-23.
  • на електронну адресу: [email protected]

Телефон для довідок: 234-01-24, 235-30-23 

Перейти до спискуВерсiя для друку