Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 17.04.2009 № 434 «Про деякі питання, пов’язані з обладнанням місць для паркування транспортних засобів у м. Києві»

1. Вид та назва регуляторного акта

Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 17.04.2009 № 434 «Про деякі питання, пов’язані з обладнанням місць для паркування транспортних засобів у м. Києві».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності

Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3. Цілі прийняття акта:

Вказаний проект підготовлено з метою забезпечення впорядкування паркування автотранспорту у місті Києві, якісного надання послуг з паркування, забезпечення належного благоустрою міста Києва та територій відведених для паркування.

4. Строк виконання заходів з відстеження:

Періодичне відстеження здійснене у вересні – листопаді 2015 року. 

5. Тип відстеження: періодичне відстеження

6. Методи одержання результатів відстеження

Періодичне відстеження здійснювалось шляхом вивчення громадської думки.

7. Дані та припущення, на основі яких було проведено відстеження результативності, а також способи одержання даних

Враховуючи мету прийняття регуляторного акта для відстеження його результативності використовувались такі показники, як заяви і звернення громадян та суб’єктів підприємницької діяльності, кількість укладених інвестиційних договорів.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

Основними показниками результативності даного регуляторного акта є упорядкування паркування транспортних засобів в місті Києві, забезпечення встановлення інформаційних табличок до дорожніх знаків, які позначають місця для паркування транспортних засобів.

Відповідно до вказаного розпорядження комунальним підприємством «Київтранспарксервіс» укладено сім інвестиційних договорів.

9. Оцінка результатів реалізації акта та ступеня досягнення визначення цілей.

Прийняття регуляторного акту підвищило якість надання послуг паркування. З прийняттям даного акту простежується позитивний вплив на благоустрій території міста, зокрема територій відведених для паркування.

Перейти до спискуВерсiя для друку