Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.04.2008 № 601 «Про окремі заходи щодо поліпшення транспортного обслуговування населення в м. Києві

1. Вид та назва регуляторного акта

Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.04.2008 № 601 «Про окремі заходи щодо поліпшення транспортного обслуговування населення в м. Києві».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності

Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3.Цілі прийняття акта:

Вказаний проект підготовлено з метою поліпшення транспортного обслуговування та комфортності проживання населення м. Києва, підвищення швидкості сполучення пасажирського наземного транспорту та зменшення кількості аварійних ситуацій.

4. Строк виконання заходів з відстеження:

Періодичне відстеження здійснене у період вересень – листопад 2015 року.

5. Тип відстеження: періодичне відстеження

6. Методи одержання результатів відстеження

Для проведення періодичного відстеження використовувалась статистична інформація щодо здійснення перевезень пасажирів у м. Києві.

7. Дані та припущення, на основі яких було проведено відстеження результативності, а також способи одержання даних

Основними показниками результативності даного регуляторного акта є підвищення рівня якості надання послуг з перевезень пасажирів транспортом загального користування м. Києва в порядку та на умовах, що відповідають чинному законодавству України.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

На виконання вказаного розпорядженнябуло здійснено обладнання смуг для руху маршрутних наземних транспортних засобів на вулицях міста Києва, зокрема на вул. Гетьмана, Чоколовський бульвар, Червонозоряний проспект, бульв. Дружби Народів, просп. Миру, вул. Будівельників, просп. Визволителів, бульв. Перова, просп. Ватутіна (від Керченської площі до Московського проспекту), Московський проспект (від просп. Ватутіна до вул. Лайоша Гавро) обладнані всі необхідні технічні засоби регулювання дорожнього руху (дорожні знаки, дорожня розмітка), що позначають на них смуги для руху маршрутних транспортних засобів і забезпечують належне інформування учасників дорожнього руху про обмеження передбачені п. 17.1-17.2 ПДР України.

Крім того, встановлено всі необхідні дорожні знаки та нанесено розмітку на відокремлених смугах для руху маршрутних транспортних засобів по вул. Великій Васильківській (від Либідської площі до вул. Саксаганського), по вул. Антоновича (від вул. Жилянської до пл. Либідської), по вул. Саксаганського (від вул. В.Васильківської до вул. Петлюри), по вул. Жилянській (від вул. Петлюри до вул. Велика Васильківська).

9. Оцінка результатів реалізації акта та ступеня досягнення визначення цілей.

Завдяки даному розпорядженню поліпшується транспортне обслуговування та комфортність проживання населення м. Києва, підвищилась швидкість сполучення наземного пасажирського транспорту та кількість перевезення пасажирів, зменшилась кількість аварійних ситуацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку