Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 03.09.2011 № 1600 «Про внесення змін та доповнень до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 04.07.2005 № 1144»

1. Вид та назва регуляторного акта

Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 03.09.2011 № 1600 «Про внесення змін та доповнень до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 04.07.2005 № 1144».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності

Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради(Київської міської державної адміністрації).

3.Цілі прийняття акта

Вказаний проект підготовлено з метою врахування технічних можливостей та пасажиропотоків на станціях метрополітену та в підземних пішохідних переходах міста Києва.

4. Строк виконання заходів з відстеження:

Періодичне відстеження здійснене у вересні – листопаді 2015 року.

5. Тип відстеження: періодичне відстеження.

6. Методи одержання результатів відстеження

Періодичне відстеження здійснювалось шляхом аналізу звернень стосовно  якості пасажирських перевезень метрополітеном у місті Києві.

7. Дані та припущення, на основі яких було проведено відстеження результативності, а також способи одержання даних

Результативність даного регуляторного акта відстежувалась на підставі даних, отриманих за результатами звернень фізичних осіб та суб’єктів господарювання, а також проведених перевірок стосовно порушення правил розташування об’єктів комерційного, соціально-побутового призначення у метрополітені.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

У Києві спостерігається зростання обсягів пасажиропотоку в метрополітені, тож постає гостра необхідність у додаткових заходах для забезпечення безпеки людей. При укладенні нових договорів оренди на розміщення об’єктів комерційного, торговельного, соціально-побутового призначення у метрополітені неухильно дотримуються вимоги правил пожежної безпеки, а також санітарних норм і правил.

9. Оцінка результатів реалізації акта та ступеня досягнення визначення цілей.

Прийнятий регуляторний акт сприяє підвищенню безпеки пасажирських перевезень метрополітеном і посиленню контролю за додержанням вимог правил пожежної безпеки, а також санітарних норм і правил.

Перейти до спискуВерсiя для друку