Головна  →  Анонси подій  →  14 березня 2016

Громадська рада при КМДА запрошує до бібліотеки на світле кіно

За сприяння комітету з питань культури, моралі, духовності та збереження культурної спадщини Громадської ради при Київській міській державній адміністрації та підтримці Департаменту культури, в місті Києві стартує мистецький проект «Світле кіно мандрує бібліотеками», спрямований на підтримку та популяризацію морального кіно, рекламу українського кінопродукту.

17 березня, в рамках реалізації проекту, на базі відділу літератури з питань мистецтв Публічної бібліотеки імені Лесі Українки (вул. Велика Житомирська, 4) відбудеться презентація «світлого» кіномистецтва.

Цей захід розпочне цикл показів світлого, культурного, просвітницького кіно у публічних бібліотеках міста, фільмів, що перемогли на міжнародному кінофестивалі «Світло».

Як зазначають організатори, в першу чергу проект зацікавить  поціновувачів кіно, що виступають за формат фільмів, передач, відео робіт, в яких немає місця насильству та аморальності, адже домінуючою тематикою кіно є любов, стосунки батьків та дітей, краса у всіх її проявах, дитячі та дорослі мрії. Чимало фільмів піднімають актуальну і наболілу тему війни з ракурсу роботи волонтерів, капеланів та добровольців.

Окрім перегляду фільмів-переможців міжнародного кінофестивалю, на відвідувачів заходу чекають також зустріч з авторами фільмів, надихаюча музика та приємне спілкування.

Вхід вільний (за попереднім бронюванням). Бронювання місць за телефоном: 050-388-52-62.

Початок о 16.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку