07 квітня відбулась нова світла зустріч в рамках проекту

Проект "Світле кіно мандрує бібліотеками", створений за ініціативою ВГО "Спілка християнських письменників України", Комітету з питань культури, моралі, духовності та збереження культурної спадщини Громадської ради при Київській міській державній адміністрації, впевнено крокує містом та  набирає обертів.

Нова зустріч відбулась 7 квітня в самому центрі Києва, в його чудовій архітектурній частині на вулиці Липській 12/5, де і розташована бібліотека №149  Печерського району, яка з радістю прийняла в своїх стінах юних глядачів - учнів 4-го класу. Під час заходу діти та їх вчителі переглянули роботи-переможці щорічного Міжнародного кінофестивалю "Світло" - кілька ігрових короткометражних фільмів і анімацію українських та іноземних авторів.

Відбулось спілкування з дітьми про вплив мистецтва, в тому числі кіномистецтва, на світогляд людини, а також про розвиток різних талантів завдяки наполегливій праці. Переглянувши представлені роботи і отримавши порцію позитиву, глядачі мали можливість поміркувати про те, чому вчать та до чого спонукають ці історії. Одним з висновків, озвученим дітьми після перегляду, був – «ніколи не здаватись!».

Нагадаємо, що метою проекту є сприяння відродженню культури, моралі та духовності нації, тому не випадково саме бібліотеки допомагають в реалізації цієї мети.

Перейти до спискуВерсiя для друку