Світлий кіно-показ для школярів у бібліотеці ім. М. Костомарова

13 квітня 2016 року у київській бібліотеці імені М. Костомарова, що у Шевченківському районі, відбувся кінопоказ у рамках проекту «Світле кіно мандрує бібліотеками». Кіно-захід пройшов за підтримки Комітету з питань духовності, моралі та культури Громадської ради при Київській міській  державній адміністрації.

Глядачами стали учні восьмого класу однієї із столичних шкіл. Вони з зацікавленістю переглянули надихаючі роботи режисерів-переможців та  призерів Міжнародного кінофестивалю «Світло»: кілька ігрових  короткометражних фільмів і анімацію українських та іноземних авторів.

Школярам були представлені ігровий короткометражний фільм Анни Дем׳яненко «Тримай удар», анімація Лізи Безручко «Про жадібність деякої пташки», ігровий фільм з елементами анімації «Lila» іспанського режисера Карлоса Ласкано та комедійний короткометражний ігровий фільм «Обід на двох» Оксани Войтенко.

Організатори проекту, зокрема голова Комітету з питань духовності, моралі та культури Громадської ради при КМДА Лариса Котлякова, дуже сподіваються, що кіноперегляд залишить світлий слід у душі школярів та надихне їх змінювати себе та оточуючий світ на краще.

Перейти до спискуВерсiя для друку