21 квітня відбулася чергова зустріч світлого кіно з глядачами

21 квітня світле кіно завітало до Печерської бібліотеки мистецтва та естетичного виховання, що на бульварі Дружби народів, 32.

Глядачами фільмів-переможців торішнього кінофестивалю «Світло», були постійні користувачі та працівники бібліотеки.

Організаторів проекту дуже надихає те, що в черговий раз фільми не залишили глядача байдужим. Зустрічі зі світлим кіно відвідують люди різних вікових категорій, але драматична історія «ботаніка» Гоші з фільму «Тримай удар» режисера Анни Дем’яненко або «жадібна пташка» з анімаційної роботи режисера Лізи Безручко - незмінно викликають щирі посмішки. А розповідь режисера Ірини Мороз про дніпропетровських волонтерів у документальному фільмі «Всупереч. На два фронти» - навіть, сльози. Дехто крадькома витирав їх, слухаючи сповідь старенької бабці Люби про те, чому вона майже кожен день ходить на дніпропетровський вокзал і пригощає зі своїх мізерних статків морозивом бійців, що направляються в зону АТО. «Обід на двох» Оксани Войтенко змушує напевно замислитися над тим, як часто ми робимо поспішні висновки, а стрічка іспанського режисера Карлоса Ласкано «Lila» залишає в душі світлий промінчик, який і намагається нести глядачам світле кіно, бо той, у кого на душі світло, буде бачити сонце навіть у самий похмурий день!

Цього разу участь у зустрічі з глядачами приймала одна з членів київського осередку СХПУ, кандидат в члени СХПУ, поетеса Тетяна Горчакова. Вона прочитала декілька своїх віршів, які теж не залиши слухачів байдужими.

Щиро дякуємо працівникам бібліотеки, зокрема її директора Ксенію Вікторівну Купчук, за організацію зустрічі та сприяння її проведенню.

Перейти до спискуВерсiя для друку