«КП» нашла самую длинную сосульку Киева – 7,5 метра!»

Намерзання бурулі на житловому будинку № 15/41 на вул. М.Донця зі сторони вуличного фасаду, протилежній від входів в під’їзди, з боку газону, ширина якого від будинку до тротуару складає 9 метрів де не проходять пішоходи та не паркуються автомобілі

 

КП «Відрадненське», на обслуговуванні якого знаходиться будинок № 15/41 на вул. М.Донця, вживало оперативних і невідкладних заходів, як власними силами так і із залученням підрядних організацій. В першу чергу бурулі знімались з дахів будинків на входах-виходах з під’їздів, арках, в місцях масового проходження мешканців та на прибудинкових територіях, де відсутні газони і пішоходи проходять безпосередньо під будинками.

Так, за період з 26.01.2012 по теперішній час небезпечні зони від буруль очищено на 111 будинках, в тому числі і на будинку № 15/41 на вул. М.Донця, де зняття бурульок проводилось неодноразово з боку дворового фасаду та в межах будинкової арки.

Бурулю, яку висвітлено на сайті газети «Комсомольськая правда Украины» від 06.02.2012 працівниками КП «Відрадненське» було терміново ліквідовано.

Перейти до спискуВерсiя для друку