Головна  →  Реагування на критику в ЗМІ  →  23 листопада 2011

"В киевских подъездах постелят линолеум"

Стосовно необхідності проведення ремонту у під'їздах будинків

 

Розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 10.08.2011 № 1418 затверджено поадресні переліки виконання робіт з ремонту сходових клітин та влаштування освітлення під'їздів житлових будинків у місті Києві в 2011 році» (із змінами), а також виконання робіт на вул. Г. Наумова, 23-В.

Однак, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31.10.2011 № 1117 «Про внесення зміни до Порядку використання у 2011 році коштів для здійснення м. Києвом функції столиці», передбачено зменшення обсягів фінансування і на виконання робіт з ремонту сходових клітин та влаштування освітлення під'їздів житлових будинків.

На даний час Головним управлінням житлового господарства виконавчого органу Київської ради (Київської міської державної адміністрації), як відповідальним розробником розпорядження виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації) від 10.08.2011 № 1418 (із змінами), виносяться відповідні зміни, в частині поетапності виконання робіт на об'єктах та їх фінансування.

Зважаючи на викладене та враховуючи об'єктивність фінансового забезпечення, Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація також надала Головному управлінню житлового господарства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) надала свої пропозиції (лист від 21.10.2011 № 7865/16-12/34) для врахування їх під час формування відповідних міських цільових програм на 2012 рік, в тому числі виконання робіт з ремонту сходових клітин та влаштування освітлення під'їздів житлових будинків, а також на вул. Г. Наумова, 23-В , як реалізації другого етапу виконання робіт.

Що стосується житлового будинку на вул. Василя Стуса, 28, який увійшов до поадресного перелік) затвердженого рішенням Київської міської ради від 23.06.2011 № 266/5653 «Про затвердження по адресного переліку виконання робіт з капітального ремонту будинків житлового фонду міста Києва, в яких заплановано створити об'єднання співвласників багатоквартирних будинків у 2011 році» то в даному будинку заплановано виконання робіт з капітального ремонту покрівлі, на даний час підрядною організацією ТОВ «УКМІТ» дані роботи розпочаті.

Разом з тим слід зазначити, що роботи з ремонту сходових клітин та влаштування освітлення під'їздів житлових будинків за адресами: вул. командарма Уборевича, 1 та вул. Героїв Космосу, 1-в вищевказаними переліками нажаль не передбачені.

Враховуючи вищевикладене та зважаючи на актуальність питання ремонту сходових клітин та влаштування освітлення під'їздів Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація в подальшому буде ініціювати на рівні міста виконання цих робіт, як в 2012 році так і в наступні роки.

Стосовно необхідності проведення ремонту у під'їздах будинків, зокрема по с вул. Лабораторна, 28 (Голосіївський р-н):  За інформацією КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Голосіївського району» та обслуговуючої організації КП «ЖЕО-112 Голосіївського району» прибирання під'їздів та прибудинкової території проводиться згідно технологічної карти.

З виходом на місце 6.12.2011 року було встановлено, що виконано ремонт перших поверхів у двох під'їздах житлового будинку № 28 по вул. Лабораторній, на момент перевірки під'їзд та сходові клітини знаходяться в задовільному санітарно-технічному стані.

Влаштування освітлення під'їзду будинку №12 на вул. Мостицькій в 2011 році зробити неможливо. При надходженні в 2012 році фінансування на дані цілі роботи по ремонту сходових клітин та влаштуванню освітлення будуть проведені.

Генеральним директором ТОВ "Будгарант" Беспаловим О.В. надіслано листа №150 від 22.11.2011 р. начальнику ЖКГ Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Мартинчуку CO., де вказана дата завершення робіт - 20.12.2011р.

Станом на 08.12.2011 року працівниками ТОВ «Будгарант» відновлено освітлення, цементна стяжка підлоги, виконані малярні роботи та ремонт сміттєприймальних клапанів на сходових клітинах в будинку за адресою вул. Волгоградська, 31.

Перейти до спискуВерсiя для друку