Головна  →  Реагування на критику в ЗМІ  →  23 листопада 2011

«На Салютной, 29 – все «удовлетворительно»

Стосовно ситуації, яка виникла у будинку №29 по вул. Салютній, зокрема протікає дах

 

Працівниками Головного управління контролю за благоустроєм проводилась перевірка правомірності розміщення тимчасової споруди за вказаною адресою, за результатами якої її власнику вносився припис з вимогою надати проектно-дозвільну документацію на розміщення тимчасової споруди, в разі відсутності -демонтувати власними силами та відновити благоустрій.

Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 30.04.10 № 323 створено Комісію з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) на території м. Києва.

Згідно з пп. 2.2, 4.3 розпорядження Київської міської державної адміністрації від 19.04.11 № 587 Комісія приймає рішення про демонтаж тимчасових споруд (малих архітектурних форм) за поданням Президії, роботу якої забезпечує Головне управління містобудування та архітектури в частині підготовки узгоджених пропозицій на розгляд Комісії.

У зв'язку з невиконанням вимог припису, матеріали перевірки правомірності встановлення вказаної тимчасової споруди передані до Головного управління містобудування та архітектури листом №5579-ви/11 від 30.08.11 для прийняття відповідного рішення.

На сьогоднішній день Комісією з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) на території м. Києва не прийнято відповідного рішення.

Було проведено комплексне обстеження житлового буд. № 29 по вул. Салютній. Під час обстеження було встановлено, що електрощитова буд. № 29 по вул. Салютній знаходиться в задовільному технічному стані, закрита, некалібровані запобіжники та оголені кабелі відсутні. Електричний кабель, який проходив по зовнішніх стінах будинку, демонтовано та прокладено згідно проекту. Підвальне приміщення, буд. № 29 по вул. Салютній, де знаходиться приміщення теплового пункту на момент перевірки було зачинено, сухе, витоки води відсутні. Водостічні труби за вищезазначеною адресою знаходяться в задовільному технічному стані, візуальні пошкодження та затікання на зовнішніх стінах відсутні. Сходові клітки у буд. № 29 по.вул. Салютній, на момент перевірки були прибрані та знаходились в задовільному санітарно-технічному стані.

Під час обстеження прибудинкової території буд. № 29 по вул. Салютній не було виявлено просідання ґрунту між буд. № 29 та № 27 по вул. Салютній. До кінця 2011 року заплановано проведення робіт по заміні каналізаційної мережі в підвальному приміщені та частковий ремонт покрівлі за адресою вул. Салютна, 29, за рахунок коштів поточного ремонту.

Доводимо до Вашого відома, що кіоск ЧП «Опанасенко» (продукти харчування) який знаходиться за адресою вул. Салютна, 29 встановлений згідно розпорядження № 10-13032 від 12.11.07р. Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку