Проект розп. КМДА «Про тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення, постачання холодної і гарячої води та водовідведення холодної і гарячої води для потреб ДП «Київська міська курортна бальнеолікарня профспілок України» ЗАТ «Укрпрофоздоровниц

Відповідно до статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2011 № 833 «Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 р. № 731», з метою підтримання пільгових та соціально незахищених категорій киян, які отримують лікувальні послуги в ДП «Київська міська курортна бальнеолікарня профспілок України» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця»:

1. Установити, що комунальні послуги з централізованого опалення, постачання холодної і гарячої води та водовідведення холодної і гарячої води для потреб ДП «Київська міська курортна бальнеолікарня профспілок України» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» (в частині обсягів, що використовуються для надання профільних послуг лікувального, профілактичного та реабілітаційного характеру) оплачуються ним за тарифами, встановленими для бюджетних установ.

2. Головному фінансовому управлінню виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) передбачити під час підготовки змін до рішення Київської міської ради від 29.12.2011 № 1100/7336 «Про бюджет міста Києва на 2012 рік» та проектів бюджету міста Києва на відповідні наступні роки кошти на компенсацію підприємствам, що надають комунальні послуги з централізованого опалення, постачання холодної і гарячої води та водовідведення холодної і гарячої води, різниці в тарифах, яка виникла у зв’язку з реалізацією зазначених послуг ДП «Київська міська курортна бальнеолікарня профспілок України» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» за тарифами, встановленими виконавчим органом Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) для бюджетних установ.

3. Це розпорядження набирає чинності з дня його оприлюднення.

4. Заступнику голови Київської міської державної адміністрації – керівникові апарату Пузанову О.Г. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Київської міської державної адміністрації Крамаренка Р.М.

 

Голова                                                                        О.Попов

Перейти до спискуВерсiя для друку