Головна  →  Анонси подій  →  31 травня 2016

Міжнародний день захисту дітей. Фестиваль «Дитячі життя – чисті джерела»

Для дітей які перебороли та продовжують боротися з тяжкими онкологічними захворюваннями 1 червня 2016 року об 11.00 в Гідропарку на озері «Берізка» відбудеться фестиваль «Дитячі серця – чисті джерела».

Основною метою заходу є соціальна адаптація і реабілітація дітей, які перебороли або продовжують боротися з тяжкими захворюваннями. Деяких з них хвороба зробила інвалідам. Для багатьох дітей Фестиваль – єдина можливість виїхати на природу, яку вони бачили лише з вікон лікарняних палат. Саме тому, організатори зробили все можливе, щоб влаштувати для них справжнє свято.

В святкуваннях візьмуть участь діти з Києва, Донецька та Луганська, які наразі перебувають на лікуванні в Київському онкологічному Центрі.

Під час Фестивалю в озеро «Берізка» буде випущено більше тонни різнокольорового китайського карпа Коі. Діти, загадавши найсокровенніші бажання, зможуть своїми руками випустити «золоту» рибку.

Краєзнавці Всеукраїнської екологічної Ліги проведуть Зелений урок, який допоможе розкрити для дітей незвичайну красу вітчизняної природи. Іхтіологи Києврибоохорони Агентства рибного господарства України ознайомлять їх з багатим водним світом з метою виховання у них дбайливого ставлення до природних багатств рідного краю. Співробітники КП «Плесо» розкажуть про столичні водойми і Правилах безпеки на воді. Професійні спортсмени Асоціації рибалок України проведуть з дітьми майстер - клас, розкажуть про види риб і їх звички. Захід передбачає участь дітей в захоплюючих конкурсах, в яких не буде ні перших, ні останніх місць.

Всі учасники отримають пам'ятні призи.

На озері знаходиться міні зоопарк, який подарує дітям багато приємних хвилин. В'єтнамська свинка Нюша і артистичний кінь Орлик викличуть у дітей посмішку і сміх. А це дуже важливо, тому що багато хто з них знаходяться в депресії після хвороби.

Кінний театр «Кураж» продемонструє запаморочливі трюки в національному козацькому стилі. Гончарі навчать дітей ліпити з глини посуд і цікаві фігурки. Художники проведуть з дітьми майстер класи. В заході візьме участь народний дитячий хор.

Традиційна рибацька юшка завершить свято на природі.

Організатори заходу: Національна екологічна Рада України; Всеукраїнська екологічна Ліга; ВГО «Асоціація рибалок України»; Міжнародний благодійний фонд «Україна. Воля. Життя»; БФО «Соціальне партнерство»; «Світ молоді»; Громадська рада при КМДА; ГО «Еко громада»; ГО «Наща Либідь»; Кіеврибоохорона; КП «Плесо»

Збір учасників заходу: 1.6.2016 в 10-30 Метро «Гідропарк», біля диско-кафе «Гідрозона»

Акредитація: (063) 564-42-01 - Наташа; (067) 140-01-24 - Олександр

Перейти до спискуВерсiя для друку