Директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда взяла участь у засіданні Правління Громадської ради при КМДА

02 червня відбулося чергове засідання Правління Громадської ради при Київській міській державній адміністрації.

Участь у засіданні взяли голова Михайло Калініченко, перший заступник голови Ігор Марієн, голови постійних робочих органів, секретаріату та члени Громадської ради. Також, до роботи засідання правління долучилася директор Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації Марина Хонда.

Розпочавши зустріч, голова Громадської ради першочергово надав слово очільниці Департаменту суспільних комунікацій, яка розповіла про найближчі плани та актуальні напрямки співпраці міської влади з інститутами громадянського суспільства та Громадською радою зокрема.

Окремо зупинилися на опрацюванні проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про системну взаємодію структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) з громадськістю м. Києва, інститутами громадянського суспільства та Громадською радою при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА)», також розробленого Департаментом суспільних комунікацій.

Зокрема, за словами Марини Хонди, наразі існує потреба у налагодженні ефективної співпраці постійних робочих органів (комітетів) Громадської ради з відповідними структурними підрозділами Київської міської державної адміністрації. Задля цього кожен комітет Громадської ради у своєму плані роботи має передбачити проведення спільних заходів, консультацій з громадськістю, громадських експертиз, днів інформування тощо.

Підготовка та видання вищезазначеного розпорядження визначить додаткові актуальні механізми співпраці громадськості з міською владою, дасть можливість Громадській раді зосередитись на конструктивній роботі та виконанні основних завдань.

За результатами розгляду, присутні члени правління напрацювали пропозиції до проекту розпорядження та надали їх до Департаменту суспільних комунікацій.

Надалі, учасники засідання обговорили основні питання порядку денного – про необхідність створення Центру комунікацій, виключення окремих членів Громадської ради та вирішення інших організаційних питань.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку