Звіт про результати відстеження результативності дії регуляторного акта – розпорядження Київської міської державної адміністрації від 24.04.2008 № 601 «Про окремі заходи щодо поліпшення транспортного обслуговування населення в м. Києві»

1. Регуляторний акт:

розпорядження Київської міської державної адміністрації від 24.04.2008 № 601 «Про окремі заходи щодо поліпшення транспортного обслуговування населення в м. Києві».

2. Виконавець заходів:

Головне управління транспорту та зв’язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3. Цілі прийняття акта:

Метою прийняття даного акта є поліпшення транспортного обслуговування населення м. Києва.

4. Строк виконання заходів з відстеження:

Періодичне відстеження здійснене у відповідності до Методики відстеження результативності регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів від 11.03.2004 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та результативності регуляторного акта» у період з 01.05.2012 по 19.05.2012.

5. Тип відстеження: періодичне

6. Методи одержання результатів відстеження:

Аналіз статистичних даних, отриманих від Комунального підприємства «Київпастранс» стосовно транспортного обслуговування населення м. Києва. 

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних:

Дані статистичних спостережень проведених Комунальним підприємством «Київпастранс» стосовно транспортного обслуговування населення м. Києва.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта: Було обладнано окремі смуги для руху маршрутних наземних транспортних засобів на вулицях м. Києва, також було проведено будівництво на зупинках громадського транспорту відкритих «кишень», було проведено розширення проїзної частини перед перехрестями вулиць та доріг для здійснення правого (лівого) повороту чи прямого проїзду транспорту, було проведено будування паркінгів та відкритих автостоянок для зберігання транспорту поза межами проїзної частини вулиць.

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей:

Завдяки даному розпорядженню поліпшується транспортне обслуговування та комфортність проживання населення м. Києва, підвищилась швидкість сполучення наземного пасажирського транспорту та зменшилось кількість аварійних ситуацій. 

 

Начальник                                      Водовозов Є.Н.

Перейти до спискуВерсiя для друку