Звіт про результати повторного відстеження результативності регуляторного акта - розпорядження виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації від 22.12.2010 №1159 „Про встановлення тарифів на виробництво та транспортування теплової енергії, що виробляється котельнею ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС»

Виконавець заходів з відстеження:

Управління цінової політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

1. Цілі прийняття акта

Метою прийняття розпорядження виконавчого органу Київської міської  ради (Київської міської державної адміністрації)  від 22.12.2010 № 1159  «Про встановлення тарифів на виробництво та транспортування  теплової енергії, що виробляється котельнею ТОВ ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС» є встановлення тарифів на виробництво та транспортування теплової енергії  виробництва  котельні ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС» та приведення їх до розміру економічно обґрунтованих витрат.

Розмір тарифів визначався на підставі висновку Державної інспекції з контролю за цінами  в  м. Києві від 21.07.2010 № 39.

2. Строк виконання заходів з відстеження:

 I - II квартал 2012 року.

3. Тип відстеження  

(повторне)

 4. Методи одержання результативності відстеження

Для відстеження результативності використовувалось  проведення опитування серед зацікавлених  підприємств, установ та організацій.

5.  Дані та припущення, на основі яких відстежувалась результативність, а також способи одержання даних

На основі опитування зацікавлених підприємств, установ та  організацій Управління цінової політики виявило, що запроваджений виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією) механізм регулювання тарифів на теплову енергію знайшов  підтримку з боку Головного управління палива, енергетики та енергозбереження, ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС», районних у м. Києві  державних адміністрацій та інших зацікавлених підприємств, установ та організацій.

 6.  Кількіcні  та якісні значення показників результативності акта

Згідно  розпорядження виконавчого органу Київської міської ради  (Київської міської державної адміністрації) від  22.12.2010 № 1159 «Про встановлення тарифів на виробництво та транспортування  теплової енергії, що виробляється котельнею ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС» встановлені тарифи  на виробництво та транспортування  теплової енергії котельні ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС» для відпуску  бюджетним установам та  іншим споживачам на економічно обґрунтованому рівні.

7. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей

Розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від  22.12.2010 № 1159 «Про встановлення тарифів на виробництво та транспортування  теплової енергії, що виробляється котельнею ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС»  встановлено тарифи на теплову енергію  котельні   ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС» на економічно обґрунтованому  рівні  та дозволило покращити фінансовий стан зазначеного підприємства.

8. Заходи, за допомогою яких будуть здійснюватися відстеження результативності регуляторного акта

Періодичні відстеження результативності регуляторного акта будуть здійснюватися згідно з запланованими Заходами та графіками по відстеженню, які затверджуються розробником цього регуляторного акта.

Контроль за виконанням вимог регуляторного акта покладено на виконавчий орган Київської міської ради (Київську міську державну адміністрацію).

 

Голова комісії з реорганізації

Управління цінової політики                                                              О.Стрижиус

Перейти до спискуВерсiя для друку