У школі № 41 пройшов перший відкритий урок з благоустрою за участю громадськості

Голови постійних Комісій Громадської ради − з освіти і науки Бурмака М.П. та з питань захисту прав споживачів Зінченко О.В. − взяли участь у першому відкритому уроці з благоустрою, що був проведений 24-го листопада для учнів спеціалізованої школи № 41 ім. З.Слюсаренка.

Серія таких уроків ініційована керівництвом ГУ контролю за благоустроєм та буде проводитися у столиці спільно з волонтерами ГО «Нова Атлантида».

Метою уроків з благоустрою є, перш за все, прищеплення дітям та підліткам дбайливого ставлення до об’єктів міської інфраструктури, акцентування уваги на необхідності цивілізованого поводження зі сміттям, заклик до об’єднання зусиль і необхідності особистого внеску кожного у спільну справу впорядкування столиці, результатом якої має стати зразковий благоустрій нашого міста.

У рамках цього візиту було організовано екскурсію у музей Великої Вітчизняної війни, про який дбають учні разом з педагогічним колективом та випускниками школи, де начальник ГУ контролю за благоустроєм С.Садовий залишив відгук у книзі Почесних гостей. А також знайомство з мистецькою галереєю, де представлені різноманітні творчі доробки учнів.

За словами директора школи № 41, президента асоціації керівників шкіл України, почесного шеф-редактора газети «Директор школи», заслуженого учителя України Олени Миколаївни Онаць, започаткування таких уроків є надзвичайно важливим кроком у формуванні культури дбайливого відношення до навколишнього середовища.

Перейти до спискуВерсiя для друку