Зустріч активу Громадської ради з керівництвом ГУ контролю за благоустроєм м.Києва

 

Учасники робочої групи з вивчення питань захисту суспільної моралі у м. Києві, що діє у рамках Громадської ради при КМДА, провели 23-го листопада робочу зустріч з керівництвом ГУ контролю за благоустроєм: начальником С.М. Садовим, його першим заступником С.Я. Роменським та начальником відділу ГУКБ В.О. Коханевичем.

Під час зустрічі йшлася мова про основні завдання, структуру підрозділів міської влади по контролю за благоустроєм, чисельний склад та правові засади діяльності.

Особливу гордість у присутніх викликала інформація С.М. Садового про перемогу міста Києва у восьмому Всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку за 2010 рік».

Серед іншого, Сергій Садовий розповів про механізми функціонування муніципальної інспекції контролю за благоустроєм, а також про роботу, яка наразі проводиться з організації інституту громадських інспекторів.

Члени Громадської ради одностайно висловили підтримку таким починам та запропонували свою дієву допомогу у становленні цієї важливої ланки.

Результатом зустрічі стало напрацювання плану щодо подальшої спільної діяльності у мобілізації громадської ініціативи у благоустрої м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку