Відбулось чергове засідання Постійної комісії з питань молоді

24 січня 2012 р. за адресою вул. Воровського 37/14, оф. 110 відбулося чергове засідання Постійної комісії з питань молоді Громадської Ради при КМДА.

На порядку денному стояли такі питання:

1. Поточна діяльність Громадської ради при КМДА;

2. Звіт про виконання плану роботи за 2011 рік;

3. Затвердження Плану роботи комісії на 2012 рік;

4. Різне.

З першого питання присутні заслухали інформацію заступника Голови Громадської ради при КМДА Черненка Миколи Петровича та Голови комісії Олійника Дениса, які розповіли про роботу Громадської ради за останній час. Вони також відповіли на запитання, що цікавили членів комісії та запрошених експертів. Інформацію було взято до уваги.

Про виконану роботу Постійною комісією з питань молоді за 2011 рік звітували Олійник Денис та Махмудов Руслан. Роботу комісії загалом визнано задовільною. Разом з тим поставлено завдання зробити звіт за 2012 рік більш інформативним.

Голова постійної комісії з питань молоді Олійник Денис представив Проект плану роботи комісії на 2012 рік. Після активного обговорення учасники засідання прийняли рішення: даний проект взяти за основу і доручити Олійнику Денису доопрацювати План роботи комісії на 2012 рік з усіма поправками та пропозиціями, протягом двох тижнів надіслати остаточний План роботи на електронні адреси членів комісії.

У різному Бабенко-Кіхно Алла Павлівна надала інформацію про співпрацю з Державною службою молоді та спорту України. Інформацію взято до відома.

Експерт комісії Константинов Валерій Валерійович запропонував до розгляду проект Програми : «Про співпрацю між навчальними закладами Головного управління освіти і науки КМДА, військовими формуваннями, правоохоронними органами, Українським інститутом національної пам’яті та громадськими організаціями у сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді». Комісія вирішила звернутися до правління Громадської ради з проханням затвердити склад робочої групи з опрацювання проекту Програми : «Про співпрацю між навчальними закладами Головного управління освіти і науки КМДА, військовими формуваннями, правоохоронними органами, Українським інститутом національної пам’яті та громадськими організаціями у сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді», а саме :

Бабенко-Кіхно Алла Павлівна – комісія з питань молоді;

Олійник Денис Станіславович – комісія з питань молоді;

Литвиненко Лілія Олександрівна – комісія з питань молоді;

Дідик Юлія Федорівна – комісія з питань освіти і науки;

Кравченко Юрій Олександрович – комісія з питань фізичної культури і спорту;

Хорольський Роман Миколайович – комісія з питань правового забезпечення, правової експертизи, сприяння у боротьбі з корупцією, взаємодії з судами, правоохоронними органами та органами юстиції;

Як експерт (один з авторів даної програми) Константинов Валерій Валерійович ДГО «Центр патріотичного виховання дітей та молоді «Юний Прикордонник».

На завершення присутні ознайомилися з організацією практичної роботи Приймальні громадян постійної Комісії з питань промислової, науково-технічної та інноваційної політики, що вже кілька місяців працює за вказаною вище адресою.

Перейти до спискуВерсiя для друку