Чемпіонат Євро-2012 назустріч дітям-сиротам

 

Звістка про майбутній чемпіонат Євро-2012 долетіла до дітей-сиріт Дитячого будинку «Віночок» у місті Яготин не з екранів телевізора чи з газетних шпальт, а безпосередньо від Голови Комісії з питань підготовки та проведення в Україні чемпіонату Європи 2012 року з футболу Громадської ради при КМДА Держановської Снєжани Леонідівни, яка водночас являється депутатом Яготинської районної ради.

Разом з членами вищезазначеної Комісії та представниками ВГО «Платформа оздоровлення суспільства» у присутності керівництва району - Голови Яготинської РДА Семеняки В.П. та заступника Голови Третяк Г.М. з вихованцями Дитячого будинку була проведена бесіда з метою популяризації здорового способу життя та заохочення їх до спорту й футболу. Діти ознайомились з цікавою інформацією щодо майбутнього свята футболу в Україні, та з радістю й вдячністю отримали подарунки з емблемою майбутнього чемпіонату та емблемою Приймаючого міста Києва, залишившись під надзвичайними враженнями.

Держановська Снєжана Леонідівна зазначила: «Цією поїздкою ми започатковуємо Перший етап проекту «Чемпіонат Євро-2012 назустріч дітям-сиротам», тому що хочемо, щоби діти з Дитячих будинків у повній мірі відчули себе співучасниками та господарями цієї грандіозної і важливої для всієї країни події! Другим етапом цього проекту передбачається проведення турнірів з футболу серед вихованців Дитячих будинків. А третім та найочікуванішим етапом буде екскурсія дітей-сиріт у найбільшу Фан-зону Чемпіонату у місті Києві».

Голова Комісії висловлює велику подяку Начальнику Головного управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Слишик Тетяні Федорівні, заступнику Начальника Головного управління Арсену Попелю та начальнику відділу з питань промоцій та організаційної роботи з вболівальниками Галині Храпко за сприяння у роботі профільної Комісії громадської ради при КМДА та надані подарунки дітям-сиротам Дитячого будинку «Віночок».

Перейти до спискуВерсiя для друку