Призначено термінову перевірку фактів неналежного ставлення до дитини в дитячому спеціалізованому санаторії «Орлятко»

Окремим дорученням виконуючого обов’язки директора Департаменту охорони здоров’я (ДОЗ) КМДА призначено термінову перевірку фактів неналежного ставлення до дитини в дитячому спеціалізованому санаторії «Орлятко».

Департамент охорони здоров’я КМДА проведе розслідування фактів неналежного ставлення до дитини, викладених у соцмережах. Інформацію батька дитини про те, що медичний персонал дитячого спеціалізованого санаторію ставився до його доньки неприпустимо, було викладено вчора, 11 серпня, на особистій сторонці чоловіка.

«Кожен сигнал про непрофесійне, негуманне чи недбале ставлення до дитини у закладах, підпорядкованих Департаменту охорони здоров’я, для мене особисто є привидом для миттєвого реагування», – заявив в. о. директора Департаменту Дмитро Турчак.

«Сьогодні з ранку співробітниками ДОЗ розпочато відповідну перевірку», – уточнив Дмитро Турчак. Також він запевнив, що у випадку підтвердження викладених батьком дитини фактів до винних осіб будуть застосовані жорсткі заходи адміністративного впливу.

Перейти до спискуВерсiя для друку