Головна  →  Анонси подій  →  15 серпня 2016

24 серпня кияни та гості міста зможуть переглянути фільми кінофестивалю «Світло» в колонній залі КМДА

В рамках святкування 25-ї річниці Дня Незалежності України 24 серпня в колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться показ фільмів-призерів Міжнародного кінофестивалю «Світло», який традиційно з 2013 року проводить «Спілка християнських письменників України».

Кінопоказ проходитиме в рамках проекту «Світле кіно оселилося в місті», ініціатором якого виступив комітет з питань культури, моралі, духовності та збереження історичної спадщини Громадської Ради при КМДА.

Глядачам покажуть ігрові, документальні та анімаційні роботи режисерів студій України, Іспанії, Швейцарії, США, Білорусі та інших країн.

Всі бажаючі зможуть у свій вихідний день отримати чудовий подарунок та переглянути в центрі міста цікаві фільми, які торкаються життєво важливих тем для суспільства та несуть глядачам добро, віру, любов та надію.

На початку заходу перед учасниками кінопоказу також виступлять українські музиканти та виконавці, серед яких відома українська скрипалька Мирослава Которович, співак Валерій Кириченко та інші.

Початок о 16.00.

Адреса: вул. Хрещатик, 36, колонний зал КМДА, 2 поверх.

Вхід вільний.

Запрошуються представники ЗМІ для висвітлення події.

Акредитація ЗМІ за тел.: 0989934316.

Перейти до спискуВерсiя для друку