Звіт про повторне відстеження результатів розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.12.2014 № 1516 «Про внесення змін до Порядку розміщення майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства в місті Києві, затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 07 листопада 2013 року № 2027»

1. Вид та назва регуляторного акта

Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.12.2014 № 1516 «Про внесення змін до Порядку розміщення майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства в місті Києві, затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 07 листопада 2013 року № 2027».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності

Департамент містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3. Цілі прийняття акта

Метою прийняття розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.12.2014 № 1516 «Про внесення змін до Порядку розміщення майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства в місті Києві, затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 07 листопада 2013 року № 2027» є його приведення у відповідність до положень рішення Київської міської ради від 24 лютого 2011 року № 56/5443 "Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в утриманні об'єктів благоустрою м. Києва та внесення змін до деяких рішень Київської міської ради" із змінами та доповненнями.

4. Строки виконання заходів з відстеження.

З 01 квітня 2016 року по 05 серпня 2016 року.

5. Тип відстеження

Повторне.

6. Методи одержання результатів

Статистичний метод.

7. Дані та припущення, на основі яких було проведено відстеження результативності, а також способи одержання даних

Відстеження результатів цього регуляторного акту здійснюється шляхом аналізу статистичної інформації за наступними показниками:

  • кількість майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства, які отримали погодження на розміщення;
  • кількість коштів, які були залучені до міського бюджету за договорами пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою стосовно розміщення в м. Києві майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства.

8. Показники результативності даного регуляторного акту

Показниками результативності даного регуляторного акту є:

  • кількість майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства, які отримали погодження на розміщення – 745 шт.;
  • кількість коштів, які були залучені до міського бюджету за договорами пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою стосовно розміщення в м. Києві майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства – 9 142 тис. грн.

Виконання вимог акта не потребувало від суб’єктів господарювання та/або фізичних осіб, на яких поширюється його дія, додаткових витрат.

9. Оцінка результатів реалізації акта та ступеня досягнення визначених цілей

Реалізація регуляторного акта надала можливість привести положення Порядку розміщення майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства в місті Києві у відповідність до рішення Київської міської ради від 24 лютого 2011 року № 56/5443 "Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в утриманні об'єктів благоустрою м. Києва та внесення змін до деяких рішень Київської міської ради" із змінами та доповненнями.

Ступінь досягнення визначених цілей є високим, оскільки в зазначеному розпорядженні було досягнуто цілі прийняття акта та приведення його у відповідність до рішення Київської міської ради від 24 лютого 2011 року № 56/5443 "Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в утриманні об'єктів благоустрою м. Києва та внесення змін до деяких рішень Київської міської ради" із змінами та доповненнями.

Контроль за виконанням вимог регуляторного акта покладено на виконавчий орган Київської міської ради (Київську міську державну адміністрацію).

Перейти до спискуВерсiя для друку