Головна  →  Оголошення  →  13 вересня 2016

До уваги внутрішньо переміщеним особам!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14.03.2016 №167 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» З 01.07.2016 виплата пенсій внутрішньо переміщеним особам буде здійснюватися тільки через відділення Публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України».

Вкотре наголошуємо, що внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на обліку в об’єднаних управліннях Пенсійного фонду України в м. Києві та одержують пенсію через поштове відділення або іншу банківську установу, ніж ПАТ «Державний ощадний банк України» в м. Києві, необхідно звернутися до:

  • відділення ПАТ «Державний ощадний банк України» в м. Києві для відкриття рахунку;
  • органів Пенсійного фонду України м. Києва за місцем отримання пенсії з питання виготовлення електронного пенсійного посвідчення, яке використовується, як платіжна картка. Для чого необхідно подати заяву, встановленого зразка, особисто або законним представником (опікуном, піклувальником); паспорт; реєстраційний номер облікової картки платника податків; довідку внутрішньо-переміщеної особи; надруковане кольорове фото власника електронного пенсійного посвідчення висотою 40 мм та шириною 30 мм (обличчя повинно становити 70-80% фотокартки).

Наразі дану процедуру не пройшли 4027 осіб з 37 тис. внутрішньо переміщених осіб, що перебувають на обліку.

Органи Пенсійного фонду закликають дану категорію осіб не зволікати та якнайшвидше звернутись до територіального органу Фонду м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку