Інформація про підсумки роботи зі зверненнями громадян у серпні 2012 року

Протягом серпня цього року до Державного архіву м. Києва звернулися 247 фізичних та юридичних осіб з питань надання копій архівних документів, витягів з них, архівних довідок. За характером звернення стосувалися відомостей про заробітну плату, перейменування та найменування вулиць Києва, отримання житлової площі, підтвердження факту народження, укладання шлюбу, смерті, виділення земельних ділянок, введення об’єктів в експлуатацію.

У читальному залі архіву працювало 264 дослідників. Тематика їх досліджень: розвиток освіти у Києві, забудова Києва кін. XIX поч. XX ст, студенти, професорсько-викладацький склад університету Св. Володимира .

Підготовлено 2 радіопередачі на ДТРК «Київ» до Дня незалежності та Дня будівельника України.

Директор архіву Купченко В.П. у складі делегації українських архівістів прийняла участь у ХVІІ Міжнародному конгресі архівів «Виклики та зміни», що відбувся 19-25 серпня 2012 року у Брісбені, Австралія. Серед питань, які розглядалися учасниками конгресу, роль архівів у світі соціальних медіа, підходи до оцифровування документів та використання цифрових технологій, збереження інформації на цифрових носіях.

Працівниками архіву надано 523 консультації з питань архівної справи та діловодства, в тому числі при ліквідації підприємств, установ, організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку