Комунальна корпорація «Київавтодор» не проводить роботи під час дощу

Сьогодні у деяких ЗМІ поширилася інформація про проведення на вул. Ревуцького дорожніх робіт з укладання асфальтобетонного покриття під час дощу. При цьому більшість засобів масової інформації безпідставно звинуватили комунальну корпорацію «Київавтодор» у халатності та неякісному виконанні робіт.

У зв’язку з цим комунальна корпорація інформує, що її підприємства не здійснюють дорожніх робіт на вул. Ревуцького. На скільки відомо, наразі тривають роботи із влаштування інженерних мереж (переукладання водопроводу) з частковим розриттям проїзної частини, замовником яких виступає ПАТ «ХК «Київміськбуд».

5 жовтня під час значної зливи працівники підрядної організації виконували роботи з ліквідації розриття та влаштування нижнього шару покриття на щебеневу основу.

Комунальна корпорація «Київавтодор» вдячна всім небайдужим киянам за оперативно надану інформацію та просимось засоби масової інформації у подальшому попередньо уточнювати всі обставини, оскільки роботи на вулично-дорожній мережі виконуються не тільки підприємствами комунальної корпорації «Київавтодор», а й приватними компаніями на замовлення організацій різних форм власності.

Перейти до спискуВерсiя для друку