Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акта - наказу Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про внесення змін до наказу Головного управління транспорту та зв’язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) № 107 від 22.07.2009»

1. Вид та назва регуляторного акта

Наказ Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 18.08.2015 № Н-154 «Про внесення змін до наказу Головного управління транспорту та зв’язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) № 107 від 22.07.2009».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності

Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3. Цілі прийняття акта

Метою прийняття наказу Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 18.08.2015 № Н-154 «Про внесення змін до наказу Головного управління транспорту та зв’язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) № 107 від 22.07.2009» є забезпечення відповідності вимогам чинного законодавства положень договорів про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

4. Строк виконання заходів з відстеження результативності

З «18» серпня по «13» жовтня 2016 року

5. Тип відстеження

Повторне відстеження

6. Методи одержання результативності відстеження

Для проведення повторного відстеження використовувалась статистична інформація щодо здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Києві, що наявна в Комунальній службі перевезень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської держаної адміністрації).

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних

Показниками результативності даного регуляторного акта є:

- отримання своєчасних та якісних послуг перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Києва;

- отримання послуг перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Києва в порядку та на умовах, що відповідають чинному законодавству України.

Наслідком дії регуляторного акта є здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Києві відповідно до вимог чинного законодавства.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

Основними показниками результативності даного регуляторного акта є збільшення кількості укладених із суб’єктами господарювання договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Києві та надання своєчасних та якісних послуг перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Києва в порядку та на умовах, що відповідають чинному законодавству України.

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначення цілей

Реалізація регуляторного акта дозволила привести положення договорів про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у відповідність до вимог чинного законодавства.

Прийнятий регуляторний акт сприяє збільшенню кількості укладених із суб’єктами господарювання договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Києві та наданню своєчасних та якісних послуг перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Києва в порядку та на умовах, що відповідають чинному законодавству України.

Перейти до спискуВерсiя для друку