Головна  →  Анонси подій  →  19 жовтня 2016

В Києві відбудуться змагання зі спортивної ловлі форелі «TROUTMANIA осінь 2016»

22 жовтня 2016, на водоймі «Білі Камені» за адресою: місто Київ, вулиця Промислова, 4 відбудеться урочисте відкриття фінального етапу Міжнародних змагань зі спортивної ловлі форелі спінінгом «TROUTMANIA осінь 2016».

У перших двох відбіркових турах, які і визначили склад фіналістів, змагалися найкращі спортсмени. Тож у фіналі візьмуть участь спортсмени з усіх куточків України та ближнього зарубіжжя – Словаччини, Литви, Латвії, Угорщини, Румунії, Білорусії.

Турнір відрізняється неповторною видовищністю, динамікою і інтригою.

Зазначимо, що змагання з ловлі райдужної форелі на закритій водоймі такого високого рівня в Києві проводиться вперше. До цього лов цієї красивої і сильної риби у нас в країні проходив тільки в карпатських річках.

Спеціально для проведення TROUTMANIA, у водойму Білі Камені запущено більше 1,5 тонн райдужної форелі. У Європі подібних водойм одиниці. Тому європейські спортсмени з таким натхненням відгукнулися на запрошення взяти участь у змаганні.

Учасників та гостей змагань чекає справжнє динамічне шоу і фуршет.

Чекаємо Вас на «TROUTMANIA осінь 2016»!

Учасники: Федерація риболовного спорту України, Агентство рибного господарства України, Державна екологічна інспекція України, депутати Київської міської ради, представники Київської міської державної адміністрації, Громадської ради при КМДА, Департамент агрополітіки Київської ОДА, Асоціація рибалок України, ГО «Еко громада».

Час і місце збору представників ЗМІ: 22 жовтня, 07.00 год, метро «Видубичі» біля входу в супермаркет «Фуршет».

Перейти до спискуВерсiя для друку