Головна  →  Анонси  →  31 жовтня 2016
31 жовтня 201611:00

Відбудеться прес-брифінг керівництва КМДА щодо будівництва закладів соціальної сфери, змін до програми «Турбота», надання субсидій та інших поточних питань

У понеділок, 31 жовтня, об 11:00 відбудеться брифінг за участю заступника голови КМДА Миколи Поворозника та керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка щодо будівництва закладів соціальної сфери, змін до програми «Турбота», надання субсидій киянам та інших поточних питань життєдіяльності міста.

Під час прес-брифінгу представники засобів масової інформації зможуть отримати фахові коментарі керівництва міста, почути офіційну позицію КМДА з нагальних питань, поставити інші запитання, що стосуються життєдіяльності Києва.

Увага! Прохання до представників ЗМІ: для отримання більш точних та повних відповідей на додаткові питання просимо надсилати їх на електронну пошту: [email protected] з приміткою: «Питання на брифінг», зазначивши назву ЗМІ.

 

Адреса місця проведення:

вул. Хрещатик, 36, 4-й поверх, прес-хол сесійної зали Київради

Телефони для акредитації представників ЗМІ: 202-74-61, 202-74-54

 

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події) або СМС на номер: 067-242-32-86

Перейти до спискуВерсiя для друку