Головна  →  Оголошення  →  1 грудня 2016

Про заходи в рамках тижня права з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.08. 2016 № 627-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2016 році Всеукраїнського тижня права» Міністерством юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Координаційною радою молодих юристів м. Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби м. Києва Головного територіального управління юстиції у м. Києві та Інститутом політико-правових та релігійних досліджень проводяться наступні заходи.

В рамках тижня права з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини, організаторами якого виступають Координаційна рада молодих юристів міста Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві, Інститут політико-правових та релігійних досліджень заплановано з 5 по 9 грудня 2016 року проведення правоосвітніх заходів та надання професійної безоплатної первинної правової допомоги і питань реалізації і захисту прав людини.

6 грудня 2016 року з 10.00 до 13-00 відбудеться Школа правових знань, в ході якої учасники матимуть змогу ознайомитись з особливостями юридичного підприємництва, ефективними методиками управління грантовими проектами у сфері правової освіти, типами клієнтів в юридичному бізнесі та отримають від експертів відповіді на актуальні питання сьогодення.

Місія «Тижня права» - утвердження поваги до права та довіри до правників як правової традиції в українському суспільстві.

Міністерством юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України 08 грудня 2016 року на базі Юридичного Інституту Національного авіаційного університету буде проведено IX Всеукраїнський правовий ВІП-турнір серед студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України.

Метою турніру є сприяння розвитку правової культури студентської молоді, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці.

Джерело: facebook.com/institute2015krmj.org.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку