Державний архів м. Києва інформує

Протягом вересня 2012 року до Державного архіву міста Києва звернулися 260 фізичних та юридичних осіб з питань надання копій архівних документів, витягів з них, архівних довідок. За характером звернення стосувалися відомостей про заробітну плату, стаж роботи, атестацію робочих місць, перейменування та найменування вулиць Києва, отримання житлової площі, підтвердження факту народження, укладання шлюбу, смерті, виділення земельних ділянок, введення об’єктів в експлуатацію.

У читальному залі архіву працювало 222 дослідників. Тематика їх досліджень: розвиток освіти, науки, культури у Києві, забудова Києва кін. XIX поч. XX ст, студенти та професорсько-викладацький склад ВУЗів м. Києва.

Підготовлено 2 радіопередачі на ДТРК «Київ» до Дня знань та до 140-річчя від Дня народження Г.П.Світлицького, українського художника; дві виставки архівних документів до Дня партизанської слави та до 150-річчя від початку проектування та будівництва Володимирського кафедрального собору в м. Києві, які експонувались в приміщенні архіву.

Працівниками архіву надано 925 консультацій з питань архівної справи та діловодства, в тому числі при ліквідації підприємств, установ, організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку